Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl16g146kcal0g0g16.3g0g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)625g188kcal6.3g37.5g1.3g6.3g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 125g209kcal9.4g5g16.3g3.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g175g375kcal18g66.2g4.2g13g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3790g1933kcal70.8g237g76.6g48.2g
Valittu annoskoko1895g967kcal35.4g118.5g38.3g24.1g
Annoskoko puolitettuna948g483kcal17.7g59.3g19.2g12.1g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568