Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)309g204kcal46.4g0g2.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g344g117kcal0.7g24.4g1g6.2g
Kurkku, tuore172g17kcal1g2.9g0.2g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g172g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tilli, tuore 86g26kcal3.2g0.8g0.7g1.8g
Ruokajogurtti Valio344g309kcal15.5g17.2g20.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton52g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Hunaja 34g114kcal0.2g27.8g0g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paahtoleipä, monivilja 361g910kcal27.6g157.7g14.6g14.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g3555kcal197.2g486.8g79.6g56g
Valittu annoskoko1896g1778kcal98.6g243.4g39.8g28g
Annoskoko puolitettuna948g889kcal49.3g121.7g19.9g14g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358