Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g136g995kcal1.4g1.4g109.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 499g1710kcal50.8g348.9g6g17.4g
Sokeri 435g1764kcal0g434.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu17g14kcal0.3g3g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g17g62kcal0.6g13.6g0.6g0g
Neilikka, annos 4g8.5g31kcal0.3g6.8g0.3g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 256g99kcal1.1g17.4g1.3g6.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen511g169kcal16.9g25.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g9748kcal144.6g1713.6g234.8g48.8g
Valittu annoskoko1896g4874kcal72.3g856.8g117.4g24.4g
Annoskoko puolitettuna948g2437kcal36.2g428.4g58.7g12.2g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154