Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 133g436kcal14g80.6g2.9g13.2g
Vehnäjauho, sunnuntai393g1374kcal47.1g278.7g8.2g11.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)242g894kcal33.8g132.8g19.3g26.6g
Leivinjauhe 24g42kcal1.3g9.1g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 205g833kcal0g205.1g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g580g487kcal6.4g106.1g2.3g10.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g242g1787kcal0g0g198.1g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g11706kcal205.2g1624.8g461.6g124.2g
Valittu annoskoko1896g5853kcal102.6g812.4g230.8g62.1g
Annoskoko puolitettuna948g2927kcal51.3g406.2g115.4g31.1g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.8g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430099