Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala651g1666kcal60.5g299.3g10.4g65.1g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio297g862kcal101.1g0g50.5g0g
Tonnikala vedessä 450g470kcal101g0g6.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki321g257kcal41.8g6.4g6.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 177g222kcal19.4g0.5g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g6954kcal647.6g612.4g179.8g130.2g
Valittu annoskoko1896g3477kcal323.8g306.2g89.9g65.1g
Annoskoko puolitettuna948g1738kcal161.9g153.1g45g32.6g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.1g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=49375