Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g399g1478kcal23.6g139.8g91.9g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g799g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g374g1011kcal67.4g7.5g78.6g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.1g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g125kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g6275kcal238g422.4g402.2g44.8g
Valittu annoskoko1896g3138kcal119g211.2g201.1g22.4g
Annoskoko puolitettuna948g1569kcal59.5g105.6g100.6g11.2g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158