Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 169g558kcal0.8g136.4g0g0g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 844g247kcal7.9g38g3.4g16g
Hapankaali 3376g950kcal36.1g145.1g6.4g69.2g
Vesi, vesijohtovesi 1688g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1688g422kcal15.2g81g5.1g48.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1688g2346kcal320.7g0g118.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g760kcal0g0g84.4g0g
Sipuli (kuorittu)422g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10791kcal772.4g841.6g436.4g282.6g
Valittu annoskoko10000g5395kcal386.2g420.8g218.2g141.3g
Annoskoko puolitettuna5000g2698kcal193.1g210.4g109.1g70.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62417