Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 289g993kcal29.5g202.5g3.5g10.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt877g403kcal28.1g42.1g13.1g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä44g298kcal0.4g0.4g32.9g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g421g354kcal4.6g77g1.7g7.6g
Ruokosokeri70g286kcal0g70.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3794g5217kcal173.4g785.4g142g35.4g
Valittu annoskoko1897g2608kcal86.7g392.7g71g17.7g
Annoskoko puolitettuna949g1304kcal43.4g196.4g35.5g8.9g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168826