Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi84g236kcal7.6g5.9g19.4g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1688g2802kcal320.7g0g168.8g0g
Sipuli (kuorittu)211g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste1688g439kcal15.2g81g5.1g38.8g
Peruna, vanha, kuorittu 2110g1606kcal39.7g327g4.2g21.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10280kcal771.8g848g395.8g127.2g
Valittu annoskoko10000g5140kcal385.9g424g197.9g63.6g
Annoskoko puolitettuna5000g2570kcal193g212g99g31.8g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197355