Hirvenlihabolognese 2

400 g jauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
150 g sipulia
5 valkosipulinkynttä
1 dl sellerin lehtiä (pakastettuja)
500 g tomaattimurskaa
15 g rouheista sämpyläjauhoa
mustapippuria
3,5 dl vettä

Paista jauheliha, pikotut sipulit öljyssä.

Laita kattilaan sellerin lehdet, tomaattimurska, vesi ja sämpyläjauhot (n 2 rkl) ja lisää paistinpannulta lihaseos.

Keitä n 20 min, kunnes kastike on saostunut.

Lisää soijakastiketta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1085 grammaa

Yxii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurskaa oliiveilla (Del monte), annos 400g875g175kcal35g34.1g0.9g0g
Hirvenliha, 100g700g784kcal147.7g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kokojyväpitoinen sämpyläjauhoseos 1dl=65g (Myllärin), annos 65g26g88kcal3.2g17.3g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g2311kcal384.2g139.4g46.4g14.8g
Valittu annoskoko1899g1156kcal192.1g69.7g23.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna949g578kcal96.1g34.9g11.6g3.7g
Arvot/100g100g61kcal10.1g3.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234500