Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g71kcal0.1g0.1g7.7g0g
Nakki, keskiarvo 387g902kcal44.1g4.5g79.6g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g966g290kcal14.5g43.5g3.9g24.2g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g258g116kcal0.5g28.3g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g258g412kcal5.4g9.8g38.6g0.3g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g19g42kcal1.2g4.8g2g0g
Basilika, kuivattu 1.9g4.9kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g3674kcal132.2g182.8g263.8g50.6g
Valittu annoskoko1899g1837kcal66.1g91.4g131.9g25.3g
Annoskoko puolitettuna950g919kcal33.1g45.7g66g12.7g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966