Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)300g1051kcal40.5g197g8.7g18g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow601g480kcal25.2g78.1g5.4g18.6g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g375g413kcal11.3g12g37.5g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g6280kcal382.2g574.2g268.2g73.2g
Valittu annoskoko1899g3140kcal191.1g287.1g134.1g36.6g
Annoskoko puolitettuna950g1570kcal95.6g143.6g67.1g18.3g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390