Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g3.3g18kcal0.2g1.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.6g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.3g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g131kcal2.4g13.8g7.2g0g
Valittu annoskoko19g66kcal1.2g6.9g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g33kcal0.6g3.5g1.8g0g
Arvot/100g100g345kcal6.3g36.3g18.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840