Karppi - kauraleipä 33,53%

Valmista ensin puuro ja lisää sitten muut aineet ja lusikoi kakkaroiksi pellille, leviävät uunissa sopiviksi.

raakapaino 920g

valmispaino 689g

hävikki siis 231g eli 33,53%
valmispainosta

valmispaino siis keskim. 28,7g/kpl

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aitokaurahiutale (the2012) (Puuppola), annos 20g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Kaurakuitunen (the2012) (Hirvelä), annos 12g1.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.5kcal0.1g0g0.3g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.6g1.9kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Muksu luumua soseena (Muksu, nutricia), annos 215g0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g2.2g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Mantelijauhe (the2012) (Sallinen), annos 75g2.2g13kcal0.5g0.4g1.1g0.2g
Kaurajauho 0.7g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g74kcal4g3.2g4.8g3g
Valittu annoskoko19g37kcal2g1.6g2.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1g0.8g1.2g0.8g
Arvot/100g100g196kcal10.6g8.5g12.8g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268098