Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.6g12kcal0.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g82kcal5.6g0.2g6.6g0g
Valittu annoskoko19g41kcal2.8g0.1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g21kcal1.4g0.1g1.7g0g
Arvot/100g100g218kcal14.8g0.5g17.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127119