Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g6.6g17kcal0.4g0.2g1.6g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2.5g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi2.2g10kcal0.1g1.3g0.5g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.4g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g116kcal1.8g10g7.6g0.2g
Valittu annoskoko19g58kcal0.9g5g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g29kcal0.5g2.5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g303kcal4.7g26.2g19.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387039