Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.7g1.6kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g31kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g67kcal2g13.2g0.2g1.2g
Valittu annoskoko19g33kcal1g6.6g0.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.5g3.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g175kcal5.2g34.6g0.5g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248