Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Herne 3.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.6g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g17kcal1.4g0.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko19g8kcal0.7g0.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.7g1.6g2.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=419061