Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 6.8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g10kcal0g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko19g5kcal0g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g3kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g27kcal0g2.6g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011