Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka6.6g20kcal0.6g4g0.1g1g
Puolukka 6.2g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.2g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g54kcal1.4g10.8g0.2g2.6g
Valittu annoskoko19g27kcal0.7g5.4g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna10g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
Arvot/100g100g142kcal3.7g28.3g0.5g6.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480