Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.4g5.1kcal0.3g0.2g0.3g0.4g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.6g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.3g9kcal0g0g1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g154kcal0.8g24g5.8g0.8g
Valittu annoskoko19g77kcal0.4g12g2.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g38kcal0.2g6g1.5g0.2g
Arvot/100g100g400kcal2.1g62.5g15.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297