Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit12g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.4g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g16kcal1g0.6g1g0.4g
Valittu annoskoko19g8kcal0.5g0.3g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g41kcal2.6g1.6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176190