Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g5.2g1kcal0.1g0.1g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow5.2g1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.5g4.8kcal0.4g0g0.4g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g4.2g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g30kcal2g1g2g0.2g
Valittu annoskoko19g15kcal1g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.5g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g79kcal5.2g2.6g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207