Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g4.7g16kcal0.2g3.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.7g2.3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g135kcal1.4g19.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko19g67kcal0.7g9.8g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.4g4.9g1.4g0.1g
Arvot/100g100g351kcal3.6g51g14.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135002