Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.8g6.4kcal0.8g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 4.7g2kcal0.2g0.2g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.6g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g62kcal3.6g3.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko19g31kcal1.8g1.9g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g161kcal9.4g9.9g8.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594