Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito rasvaton 200ml1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 3.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g95kcal1.2g13.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko19g47kcal0.6g6.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.3g3.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g250kcal3.2g35.8g8.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678