Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g3.2g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)2.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kurkku 2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g3.8g2.4kcal0.5g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal3.2g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko19g12kcal1.6g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g61kcal8.3g2.1g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573