Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 3.2g1.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.5g8.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.7g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g64kcal3.6g4.4g3.2g0.4g
Valittu annoskoko19g32kcal1.8g2.2g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal0.9g1.1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g166kcal9.4g11.5g8.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574