Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.1g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g3.9g4.7kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2.2g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko19g12kcal1.1g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372417