Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g24kcal1.4g2.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko19g12kcal0.7g1.3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.4g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g63kcal3.6g6.7g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073