Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 8.9g10kcal1.5g0g0.5g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 4.1g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal3.8g1.4g7.4g0g
Valittu annoskoko19g43kcal1.9g0.7g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1g0.4g1.9g0g
Arvot/100g100g223kcal9.8g3.6g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095