Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.2g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.7g13kcal0.1g3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g60kcal1.8g7.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko19g30kcal0.9g3.8g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.5g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g154kcal4.6g19.6g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300