Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g7.8g6kcal0.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 0.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g29kcal0.6g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko19g15kcal0.3g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.2g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147