Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3.6g2.2kcal0.4g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.3g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g3.4g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Juusto, keskiarvo 4.8g17kcal1.2g0g1.3g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g0.4g0.2kcal0g0g0g0.3g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kauralese 0.7g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g104kcal6.4g1.6g7.6g1.2g
Valittu annoskoko19g52kcal3.2g0.8g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal1.6g0.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g270kcal16.6g4.1g19.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129