Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu2.4g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2g15kcal0g0g1.6g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g125kcal1.4g16.4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko19g63kcal0.7g8.2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.4g4.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g327kcal3.7g42.9g14.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081