Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli7.2g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g4g1.7kcal0.4g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g1.1g0.7kcal0g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g11kcal0g0g1.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g2.9g12kcal2.4g0.2g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.6g0.1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.1g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)1.7g6kcal0.2g1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g86kcal7.8g3g5.2g0.4g
Valittu annoskoko19g43kcal3.9g1.5g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal2g0.8g1.3g0.1g
Arvot/100g100g226kcal20.4g7.9g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915