Juustokalaa sipulipedillä

Voidellun vuuan pohjalle pilkottu sipuli.

Kalat päälle, itse leikkasin sen ohuemmiksi viipaleiksi, jotka laitoin vieri viereen.

Mausteiksi suolaa, valkopippuria ja kuivattua tilliä.

Levitä juustoraaste kalojen päälle ja kaada lopuksi kerma.

Paista 200* n. 45min.

Anna hetki vetäytyä ennen syömistä.

Pohjalle kertynyt neste toimii hyvänä kastikkeena eli ei tarvitse tehdä sitä erikseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seiti x-tra7.3g5.8kcal1.2g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.4g10kcal0.8g0g0.8g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g4.2g14kcal0.1g0.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g63kcal4.4g0.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko19g31kcal2.2g0.4g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.1g0.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g162kcal11.4g2.1g12.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=413277