Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 14g88kcal1.9g0.5g8.3g2.4g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g0.9g2kcal0g0.4g0g0.4g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g2.9g8.9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g197kcal3.8g6.2g16.6g5.6g
Valittu annoskoko19g99kcal1.9g3.1g8.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna10g49kcal1g1.6g4.2g1.4g
Arvot/100g100g514kcal9.9g16.1g43.2g14.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195