Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma ingman 5%1.9g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rainbow perunasipulisekoitus9g6.1kcal0.1g1.4g0g0.1g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit5.6g12kcal0.8g0.2g0.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana38g43kcal2g3.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko19g22kcal1g1.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.5g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g112kcal5.2g9.4g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82167