Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä3.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell5.5g6kcal1.3g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal2.8g1.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko19g10kcal1.4g0.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.7g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.1g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084