Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow2.8g2kcal0.5g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g1.4g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g1.9g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g19kcal1.8g0.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko19g9kcal0.9g0.3g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g48kcal4.6g1.5g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652