Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6.3g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 2.3g13kcal0g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Maapähkinä 1.1g6.2kcal0.3g0.1g0.5g0.2g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal1.8g11.6g4.4g1g
Valittu annoskoko19g49kcal0.9g5.8g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.5g2.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g251kcal4.6g29.9g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739