Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g8.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g4.4g7.9kcal0.8g0g0.5g0g
Siirappi 0.7g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1.8g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko19g12kcal0.9g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g63kcal4.6g4.6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052