Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Siirappi, tumma0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.9g5.2kcal0g0g0.6g0g
Liivatelehti, gelatiini0.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Flora vispi 20%3.1g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Flora Vanilla 12%3.1g6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g3.8g10kcal0.3g0.5g0.8g0g
Puolukka 3.8g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g92kcal1.6g8.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko19g46kcal0.8g4.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g23kcal0.4g2.1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g239kcal4.1g21.8g14.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137