Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 4.7g4.9kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.6g1.7kcal0.3g0g0g0g
Oliivi1.6g1.7kcal0g0.1g0.2g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g44kcal4.4g1.8g2.2g1g
Valittu annoskoko19g22kcal2.2g0.9g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.1g0.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.6g5.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449