Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g6.3g7.6kcal1.4g0g0.2g0g
Porkkana 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g3.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal3g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko19g12kcal1.5g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.8g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g60kcal7.7g1.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234