Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g1.6g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)1g0.1kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.9g4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)5.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1.6g2.8kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal1.4g4.8g0.2g0.6g
Valittu annoskoko20g15kcal0.7g2.4g0.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g1.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.6g12.3g0.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349