Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala3.1g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä 7.2g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Polar 5% juusto3.1g5.3kcal1g0g0.2g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1.2g1.4kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g45kcal6.2g3.2g0.8g1g
Valittu annoskoko19g23kcal3.1g1.6g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal1.6g0.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g118kcal16.1g8.3g2.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391