Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 8.2g11kcal1g0g0.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.6kcal0.9g0.5g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.7g4.1kcal0.1g0g0.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g46kcal4g2g2.4g0g
Valittu annoskoko19g23kcal2g1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.3g5.2g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116856