Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g12g3.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi2.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija1.5g4.5kcal0.2g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Tonnikala öljyssä 0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal1g1.2g1.4g0g
Valittu annoskoko19g12kcal0.5g0.6g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.3g0.4g0g
Arvot/100g100g64kcal2.6g3.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995